Relateren

Behoefte aan support in je ouderschap of opvoeding? Of over je relatie. Of in teams of organisaties? Ook daarin ben je bij MENSENKIND aan het juiste adres!

Ouderschap

Heb je vragen over de gezondheid van je kind? Zendt hij of zij signalen uit die je niet begrijpt? Voel je je zelf niet fit en lijkt het herstel na de bevalling veel meer tijd nodig te hebben dan je gedacht had? Wil je samen met andere ouders delen over wat je tegenkomt in deze tijd van jonge kinderen grootbrengen?

(Op)voeding

We hebben veel expertise in huis om je te ondersteunen in de fase waarin je je nu bevindt. Ook is het fijn om geïnspireerd te worden door vernieuwende visies op het gebied van borstvoeding, natural parenting, voeding, preventie, gezondheid en opvoeden.

Relaties

De essentie van een gezonde relatie is de balans tussen zelfstandigheid en verbinding. Of het nu gaat om een liefdesband of om familie, teamgenoten of collega's. Je wilt jezelf kunnen zijn in een relatie, terwijl je tegelijk open staat voor de ander.

Samenwerking

Hoe richt je een initiatief of organisatie zo in, dat je zowel de creatieve vrijheid kunt waarborgen alsmede in harmonie en onderling vertrouwen met elkaar optrekt? Organiseren in de nieuwe tijd heeft - misschien verrassend - veel kenmerken van een goed huwelijk. Heb je als partners, koppel of team moeite om een gezamenlijk doel te bereiken? Onderzoek dan eens wat een gezond onderling vertrouwen in de weg staat.