Praktisch

Veelgestelde vragen & praktische zaken

Maak een losse afspraak
Heb je helder welke zorg je bij MENSENKIND zoekt? Maak dan direct een afspraak bij de betreffende behandelaar voor de behandeling van jouw keuze. Bekijk hier al onze behandelingen en behandelaars.

Zorgroute (per 1 juni 2017)
Ben je op zoek naar begeleiding maar weet je niet waar te beginnen? Heb je vragen over jezelf, je zwangerschap of je kind maar weet je niet waar en bij wie ze te stellen?
Samen met de zorgconsulent van Mensenkind kijken we naar deze vragen en stippel je jouw zorgroute uit.
Na een intake ontvang je een advies voor jouw persoonlijke zorgroute. Je ontvangt behandelingen van verschillende professionals die perfect aansluiten op jouw situatie en zorgwens (en). Indien nodig en gewenst vindt er interdisciplinair overleg plaats tussen de behandelaars onderling. Zo is de zorg die je krijgt een compleet pakket waarbij behandelaars goed op elkaar afgestemd zijn. De intake en de behandelingen betaal je apart. Maak een afspraak met de zorgconsulent van Mensenkind.

Elke behandelaar hanteert zijn eigen tarief. De tarieven zijn te vinden op de persoonlijke pagina van de desbetreffende behandelaar. Sommige behandelingen worden door de verzekeraar vergoed, gedeeltelijk of geheel. Dit is onder andere afhankelijk van het type zorgverzekering dat je hebt. Bekijk al onze behandelingen en behandelaars.

Onze deelnemers zijn BIG geregistreerd of zijn lid van een geregistreerde beroepsvereniging. Informatie hierover vind je op de pagina van de behandelaar.

Betalen kan online na het inboeken van een afspraak, of achteraf bij de desbetreffende zorgverlener. De factuur krijgt je per mail van je behandelaar.

Iedere bij Mensenkind aangesloten zorgaanbieder hanteert een klachtenregeling, te vinden op de contactpagina van de betreffende persoon.

Afspraken kunnen afgezegd binnen de op de contactpagina aangegeven termijn.

Mensenkind is geopend op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur en op afspraak daarbuiten.

Mensenkind ligt op 200 meter afstand van station Culemborg en is dus goed te bereiken met openbaar vervoer. Kom je per auto dan is er gratis parkeergelegenheid voor de deur. Let op: sommige navigatiesystemen leiden je via de F. Edenlaan. Je komt zo niet met de auto bij het pand. Houd Parallelweg -oost aan en neem dan de afslag G. Bomansstraat. Rijd door tot het einde en dan zie je aan je rechterhand nummer 2.

HEB JE HET ANTWOORD WAAR JE NAAR ZOCHT NIET GEVONDEN?