Onze visie

Mensenkind is het centrum waar we met zorg en aandacht professionele begeleiding geven aan jou.

We doen dit vanuit de holistische visie

De holistische mensvisie van Mensenkind is dat je als mens een wezen bent met ervaringen op fysiek, emotioneel, relationeel, energetisch en spiritueel vlak. Je bent onderdeel en deelgenoot van het leven zelf. Door jou op alle lagen aan te spreken, word je bekrachtigd in jouw heelheid.

 

Weg vrij maken voor ontwikkeling

De reis van de mens is lang en complex: van kinderwens naar zwanger zijn, geboorte -geven en ouders worden. Van zelfbewustzijn ontwikkelenen vrij én in verbinding kunnen samenleven en samenwerken. Het is een intensief en kwetsbaar proces.

Je krijgt in elke fase de gelegenheid om dichter bij jezelf en bij de ander te komen. We willen je graag begeleiden op deze voor jou unieke reis, waar je ook zit, en we doen dat op individuele basis.

Deelgenootschap

We werken onderling samen als deelgenootschap. Jouw ondersteuningsbehoefte kan liggen op lichamelijk, geestelijk, relationeel, emotioneel of energetisch vlak. Je kiest daarop jouw eigen begeleider en met hem of haar heb jij ook een eigen werkrelatie. Wetende dat jouw begeleider zelf op zijn of haar eigen wijze steunt in de inbedding van een collegiaal holistisch team.