Mindful yoga & meditatie cursus

Mindful yoga & meditatie cursus

Mindful is opmerkzaam zijn, het is een uitnodiging om meer in het Hier & Nu aanwezig te zijn. Ernaast om vertrouwd te raken met je lichaam, geest en hart. In deze les, waar je om de woensdag kunt instromen oefenen wij ons middels yoga-, meditatie- en mindfulness technieken.

Waarin begeleid ik je

Met meer aandacht in het moment zijn. Van ons zo hectische bestaan, meer naar jezelf. Van ons ego, het kleine zelf, naar iets wat veel groter is. Waar we onszelf verder kunnen ontdekken in ons Zijn. Wat je welbevinden ten goede komt en daardoor iedere dag met meer rust, plezier en ontspanning te beleven.
 
Het ontwikkelen van Mindfulness werkt helend, het laat je transformeren. Hierdoor krijgen we ons leven terug, we krijgen meer grip door bewuster te zijn; als mens.
 
In een enkele les of een cursus van 10 lessen bied ik je de mogelijkheid je te verdiepen, verder te ontdekken en te ervaren.
Neem de tijd om te investeren in jezelf.
 

Doel van het traject

Het doel is te zorgen dat je beter met de werveling van de geest om kunt gaan. Je stapt uit je toestand van Doen en in je natuurlijke toestand van Zijn. De sleutel tot succes bij meditatie is de staat van het bewustzijn; het gewoon laten gebeuren! Meditatie gaat je helpen je gedachten tot rust te laten komen, om zo vervolgens in een breder Bewustzijn op te gaan; waarbij de antwoorden zich vanzelf aandienen. Waarbij je kennis krijgt over wie jij bent en je zo in contact komt met je eigen kracht, die verreikend en helend is.
 
Tijdens het traject worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:
  • het juiste bewustzijn
  • de juiste concentratie
  • passieve vs actieve staat van bewustzijn
  • de juiste moeite
  • ons zelfonderzoek: wie ben jij nu echt
  • afstemmen welke zithouding bij je past
  • diverse vormen van meditatie
Je bent welkom, ongeacht je yoga & meditatie-ervaring.
 
Als je vragen hebt kun je altijd direct contact met mij opnemen via: 06-17795875 of info@yoga-jyoti.nl
 
Tickets kun je boeken via deze link
 

Maak verder kennis met Jeanette | Jyoti

Jeanette doceert sinds 2010 dagelijks Yoga & Meditatie en heeft sinds 2015 verschillende, door De Yoga Alliance erkende, intensieve yoga & meditatie opleidingen en vervolgcursussen gevolgd en afgerond in binnen en buitenland o.a. India en Bali.
 
Jeanette rond eind 2019 haar basisopleiding Mindfulnesstrainer af. Haar Mindful yoga & Meditatie lessen kenmerken zich door een fijne mix van yin en yang style, met een zachte flow, waarbij de adem een centrale rol krijgt.
 
Haar lessen zijn een verademing. Begeleid door muziek en mantra’s weet Jyoti je mee te nemen van inspanning naar ontspanning, ondersteund door duidelijke uitleg en met oog voor ieder individu.
 
Vanuit Verbinding en Passie gedreven, ben ook jij welkom.