MAMA MIA

Een training voor moeders en moeders in wording

Mama Mia

Zelf moeder worden of je geliefde moeder zien worden, is een van de mooiste dingen die je als mens kan overkomen. Tegelijkertijd is moeder-zijn één van de grootste uitdagingen. Mama Mia is een training die moeders support kan bieden bij deze voor iedere moeder zo heel persoonlijke reis. Vanaf 9 mei start de training voor alle moeders en moeders “in wording” en wordt gegeven in acht donderdagavonden verspreid over het jaar.

Wil jij de Kunst leren kennen van zorgeloos en inspirerend moederschap?
Wil je er echt kunnen Zijn voor en met jouw kind?
Present zijn bij alle ups en downs die het leven met een kind met zich meebrengt?
Zonder dat je een soort half Godin hoeft te zijn van jezelf, maar gewoon menselijk?
Gewoon jezelf zijn, zodat je kind ook gewoon zichzelf kan zijn!

Acht avonden om te leren je eigen authentieke weg te bewandelen in je moeder-schap, vanuit je eigen creativiteit en wijsheid afgestemd op het uniek zijn van jouw kind.

Door wie?
Marianne Luijk is zelf moeder van een dochter en vanaf het prille begin als behandelaar en bestuurslid actief in MENSENKIND. Als ervaren en gediplomeerd therapeute, kindertolk, yogadocent en vanuit haar ervaring als moeder neemt ze je mee langs allerlei herkenbare thema’s en dilemma’s die het hedendaagse moederschap kenmerken. Haar passie ligt in het ondersteunen van vrouwen die graag willen groeien en hun authentieke zelf willen ontwikkelen. Ook in deze cursus laat ze jou als deelneemster ervaren hoe jij het beste van jezelf (Liefde, Vertrouwen en Wijsheid) kan geven zonder jezelf of anderen weg te hoeven cijferen.

De data van de training zijn: 8 donderdagavonden: 14/11, 28/11, 12/12,  09/01, 23/01, 06/02, 20/02, 05/03.  Vanaf 12 maart 2020 start er een nieuwe cursus.
Tijdstip: van 19.30 tot 21.30 uur.
Kosten: € 240,-
Voor meer informatie en aanmelden: Bel 06 – 512 03 142 (Marianne Luijk) of meld je aan via deze site.

Graag tot ziens in Centrum MENSENKIND. Voel je welkom!