Hormoonyoga

Toelichting

Je hormonen bepalen alles: gewichtstoename, migraine, vermoeidheid, PMS, zin in zoet, slapeloosheid …

Veel vrouwen weten niet dat je hormonen vanaf 35 jaar beginnen af te nemen. Je hormoonaanmaak daalt, niet alleen in je eierstokken, ook in de schildklier en elders. Bovendien nemen je bijnieren de productie van geslachtshormonen over na de menopauze (of ook als bijvoorbeeld je eierstokken zijn weggehaald). Je hebt er dus alle belang bij al je hormoonklieren te verzorgen. Het mooie is: Hormoonyoga werkt op je volledige hormoonstelsel.

Hormoonyoga regelt je cyclus, vergroot je vruchtbaarheid, vermindert hormonale klachten zoals PMS, migraine, laag libido, cysten, PCOS én geeft je de energie om tot op hoge leeftijd een vitaal leven te leiden. Ook als je geen klachten hebt, is hormoonyoga zeker zinvol. Als je de oefeningen regelmatig doet, kun je je beter ontspannen, zit je lekkerder in je vel én heb je meer energie, kracht en vitaliteit.

De lessen zijn gebaseerd op de Fusionhormoonyoga van Sylvia Mullaart en op de klassieke hormoonyoga van Dinah Rodrigues. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor stressreductie omdat stress ook invloed heeft op de hormonen.

De lessen vinden plaats op maandag- en vrijdagmorgen van 9.15 – 10.30 uur.

Wil je meer informatie of deelname aan de lessen neem dan contact op met Marianne Luijk (06-51203142), www.yogainculemborg.nl  of mail naar info@yogainwijk.nl