Zwangerschap

Je bent zwanger en hebt behoefte aan een begeleiding waarin je op een natuurlijke en vertrouwensvolle manier zorg krijgt

Kinderwens

Heb je kinderwens en wil je je optimaal voorbereiden op een zwangerschap? Een gezonde levensstijl is de basis voor een gezonde zwangerschap. In ons team zijn verschillende disciplines die je begeleiding geven in een gebalanceerde levensstijl. Door middel van bijvoorbeeld yoga, voeding, orthomoleculaire geneeskunde kan je je lichaam optimaal voorbereiden op een zwangerschap. Neem gerust contact op voor meer informatie:

Zwangerschap

Kun je niet zwanger worden en zijn de mogelijkheden in het reguliere circuit uitgeput? Een fysieke, hormonale of energetische disbalans kan de mogelijke oorzaak zijn van een onvervulde kinderwens. Na of naast een regulier fertiliteits-traject is er vaak sprake van uitputting op lichamelijk en emotioneel vlak. Onze behandelaars bieden verschillende methoden aan om de balans te herstellen en zo mogelijk de weg vrij te maken voor een zwangerschap. Dit kan bijvoorbeeld middels Regenesis-therapy, Theta healing, Voetreflex, homeopathie en/of bioresonantie.

Kraamperiode

Een bevalling is een life event. Je wilt dat je bevallling in een rustige en veilige setting plaatsvindt. Veilig in de breedste zin van het woord. Als je je goed kunt ontspannen geef je het geboorteproces optimaal kans zijn natuurlijke gang te gaan. Onze behandelaars werken allemaal vanuit een holistische visie. Dat betekent dat we lichaam en geest als een geheel zien en oog hebben voor je persoonlijke situatie en behoeften. We sturen alleen bij waar nodig. Je kunt terecht bij onze lactatiekundige (ook voor natuurlijke kraamzorg) en onze behandelaars.