Opstellingenwerk

Voor vragen over leven, geluk en gezondheid.Om de 14 dagen op woensdagavond familieopstellingen.

Opstellingenwerk

Voor vragen over leven, geluk en gezondheid. Om de 14 dagen op woensdagavond opstellingen.

Aan een opstellingen-avond doe je mee omdat je geïnteresseerd bent in menselijke vraagstukken. Misschien heb je er zelf wel één? Bijvoorbeeld gebrek aan vertrouwen, gezondheidsklachten of zich herhalende patronen.

De meest uiteenlopende kwesties kunnen met een opstelling onderzocht worden. Tijdens een workshop werken we met iemand die er zelf voor kiest om zijn of haar vraag in te brengen. Alle onderdelen van die vraag worden onder professionele begeleiding letterlijk in de ruimte opgesteld. Dat werkt verhelderend en je gaat met nieuwe inzichten en oplossingen naar huis. De sfeer is respectvol en veilig. Deze alternatieve therapievorm wordt (nog) niet door ziektekostenverzekeraars vergoed.

Je bent ook van harte welkom wanneer je zelf niets wilt inbrengen, maar wel geïnteresseerd bent in de diepere vragen van het leven.

Inge Knoope – al vijftien jaar systemisch coach – is zeer kundig en weet precies wat er nodig is. Ze wordt ervaren als een zeer warme persoon en een nauwkeurig begeleider. Vandaar dat ze van haar deelnemers het 

Bezoekers voor de opstellingen komen soms van heinde en ver, maar Inge werkt in Centrum Mensenkind even lief met mensen die bij elkaar in de buurt wonen en werken. Ze vindt dat we onze vragen niet voor elkaar hoeven te verstoppen: “Ik schaamde me vroeger altijd voor de dingen die ik niet aan kon. Maar iedereen zit wel érgens mee. En de mensen om je heen willen eigenlijk graag van betekenis zijn, ook voor jou. Deelnemers gaan zich door het opstellingenwerk gelijkwaardiger voelen aan elkaar. Wat een opstelling van de één aan het licht brengt, kan de ander ook diep raken. Ik maak eigenlijk niet anders mee, dan dat je je na zo’n avond verstild en bekrachtigd voelt en veel dichter bij jezelf bent.”

Om de 14 dagen op de woensdagavond in de even weken.

Tijdstip:
inloop 19:15, start 19:30, einde 22:00 uur

Kosten en hoe te betalen? Bij het inbrengen van een vraag €125,- ex BTW. Wanneer je komt representeren €25,- voor de eerste keer. De tweede tot en met de vijfde keer €15,-. Daarna gratis.
Opgeven via: inge@knoope.nl
Je bent van harte welkom.