Bewustwording

Wil je groeien in persoonlijk bewustzijn? Of meer in je lichaam komen? Dieper kijken naar lichamelijke klachten? Of wil je stappen zetten in je werk?

Bewustzijnsontwikkeling

Eigenlijk bij alles wat je doet is bewustzijnsontwikkeling een vrucht, als je er tenminste wakker in blijft. Elke vraag, hindernis of smalle doorgang in het leven is een kans om te groeien en om meer innerlijk licht te verwerven.

Ontspanning & lichaamsbewustzijn

Een hoger lichaamsbewustzijn kan zorgen dat de connectie tussen lichaam en geest in balans wordt gebracht. Zoals je met Yoga niet alleen je lichaam maar ook je geest traint. Beweging als een vorm van meditatie. Het kan een belangrijk onderdeel zijn van persoonlijke groei.

Lichamelijke klachten, stress, vermoeidheid

Lichamelijke klachten of vermoeidheid kunnen een reden zijn om te gaan onderzoeken wat hier achter schuil gaat. De fysieke klachten zijn een signaal, het lichaam vraagt aandacht van jou. Binnen mensenkind kun je hier via verschillende ingangen naar kijken.

Leider- en ondernemerschap, werk

Zoek je een startpunt voor je plan of onderneming? Wil je steviger in de markt staan als sociaal of duurzaam ondernemer? Besef je dat het draait om de verbinding van de buitenwereld met je binnenwereld? Weet je dan welkom bij de gespecialiseerde coaches van Mensenkind.