Aanbieders

Al onze begeleiders in kaart gebracht

Claudia van Wezel

Natuurgeneeskundig therapeut

Wist je dat veel lichamelijke en psychische klachten een relatie hebben met je darmen? Vanuit orthomoleculaire geneeskunde en darmtherapie begeleidt Claudia jou bij darm- en verteringsklachten, allergie, eczeem, en depressie. Met speciale aandacht voor de periode vanaf een kinderwens tot in de babytijd.

Gabriëlle Nijhuis

Lichaamsgericht therapeut, life-coach, DRU meditatie

Gabriëlle biedt als lichaamsgericht therapeut, ervaringsgericht coach en Dru meditatiedocent de veilige bedding waarbinnen in rust en aandacht kan worden ervaren wat er letterlijk en/of figuurlijk in jou gaande is of wordt aangeraakt. Daar ligt de kiem van heling. Het lichaam is hierin niet een hindernis maar je kompas op weg naar heel worden van binnenuit.

Inge Knoope

Coach systemisch bewustzijn

Inge brengt kracht, liefde en helderheid in relaties en verbindingen, met name met opstellingenwerk, of het nu om innerlijke, of persoonlijke kwesties gaat, om samenwerking in teams of organisaties.

Ivonne de Jongh

Ivonne is gecertificeerd rebozo massagetherapeut, Luisterkind werker en rituelen begeleidster. Zij geeft vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen en jonge ouders ontspanning en vertrouwen in zichzelf en hun kind. Vol liefde helpt ze jou je innerlijke kracht, liefde en wijsheid te vinden.

Irma Lodder

Meditatie

Irma begeleidt vanuit haar ervaring en beroepsgerichte opleiding meditatie- en mindfulness bijeenkomsten. Zowel in de groep, als individueel is ‘op maat gemaakte’ begeleiding mogelijk.

Jeanette Suijkerbuijk

Yoga

Jeanette doceert vanuit haar ervaring en beroepsgerichte opleidingen mindful yoga & meditatielessen. Haar lessen richten zich op bewustwording van lichaam, het ontwaken van de geest en het helen van het hart.

Lars Lutje Schipholt

life-, loopbaan en ondernemerscoach

Lars coacht initiatiefnemers, leidinggevenden, ondernemers en/of coaches die er meer willen uithalen en dieper willen kijken om zo gewoontes of patronen te doorbreken. Hij is NOBCO gecertificeerd.

Marlí Schaminée

Zhineng Qigong

Marli geeft les in Zhineng Qigong, bewegen vanuit aandacht en gevoel. De oefeningen zijn middel om tot diepe ontspanning te komen. Ze maken zichtbaar waar in je lichaam levensenergie vrij stroomt en waar (nog) niet. De oefeningen geven je ook informatie over hoe je in het leven staat. Hoe je bv omgaat met (stress)situaties.

Marjan Bonekamp

Systemische Coach, Supervisie

Marjan is geregistreerd therapeut (LVPW) en supervisor (LVSC). Vanuit haar kennis en ervaring begeleidt zij kinderen in de context van gezin en school. Ouders en scholen kunnen bij haar terecht voor vragen en begeleiding rondom het thema opvoeding, gedrag en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Voor professionals biedt zij supervisie-trajecten aan; individueel en in groepsverband. Vertrouwen, inzicht en groei kenmerken haar wijze van begeleiden.

Marieke Verschelling

Holistisch Verloskundige

Marieke biedt Holistische Verloskunde begeleiding en zorg aan zwangere vrouwen en hun partner. Aanstaande ouders die met aandacht stil willen staan bij de zwangerschap en geboorte van hun kind.

Marianne Luijk

Therapeut, yogadocent en kindertolk

Marianne is therapeut, yogadocent en kindertolk die op holistische wijze vrouwen begeleidt in de bewustwording van hun zelfhelend vermogen. Ze helpt vrouwen om de balans en vitale levensenergie terug te vinden.

Nanouk Hildebrand

Yoga

Nanouk leert je meer verbinding met je lichaam te ervaren en jezelf te voelen in rust. Yin Yoga en Pilates zijn manieren om contact te maken en te houden met je hart terwijl je met beide voeten op de aarde blijft.

Reintje van der Cingel

Psycholoog, massagetherapeut

Reintje is massagetherapeut en psycholoog met aanvullende specialisatie in pre- en perinatale psychologie. Haar hart ligt bij masseren en begeleiden van zwangeren en jonge gezinnen, zodat zij samen een goede start kunnen maken. Zij  begeleidt je in het vinden van jouw eigen kracht en balans.